Vil på ferie snart!

Etter en altfor lang vinter så lengter jeg etter sol og varme. Var på ferie i september i fjor sammen med samboeren min å jeg drømmer om å dra tilbake dit igjen. Vi bestilte tur gjennom www.ving.no og dro av sted til varme Kypros! Jeg hadde vært der en gang før for noen år siden sammen med noen venner, men da var det for å feste i ayia napa, nå dro jeg til samme sted bare et annet hotell for å slappe av. September var perfekt i Ayia napa! varmt vær, stille og rolig, ikke så mye fest folk som sist. Utrolig koselig hotell rett ved Sandy bay og bare 800 meter til Nissi beach. Den turen var magisk å jeg lengter så utrolig til å dra tilbake dit igjen, jeg bare må! men om det blir før eller etter sommeren er uvisst. Hadde vært greit når det ikke er så varmt her i Norge hvertfall.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright © anniemusic.no 2015